Bayburt Beledi̇yesi̇ni̇n Sıcak Havada Çevre Çalışmaları Hızla Devam Edi̇yor

Spread the love

BAYBURT BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ, TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ VE FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE GENEL ÇEVRE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Bayburt Beledi̇yesi̇ni̇n Sıcak Havada Çevre Çalışmaları Hızla Devam Edi̇yor
Yayınlama: 27.07.2023
A+
A-
Spread the love

Bayburt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince genel çevre temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Temizlik işleri Müdürlüğünce mahallerde genel temizlik çalışması gerçekleştiren ekipler, etrafta bulunan çöpleri topladı. Otların bulunduğu alanda da cam, şişe gibi çöpleri toplayan ekipler, sıcak yaz günlerinde yangınlara sebebiyet vermemesi için temizlik çalışmalarına hız verdi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin çeşitli noktalarında asfalt uygulamaları gerçekleştirerek, bozuk olan yollarda onarım çalışmaları sürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ise, mahalle aralarında bulunan çocuk parklarında ot biçme, bakım çalışması yürüterek, çocukların rahatça oyun oynayabilmesi için park alanında yoğun mesai harcadı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.