Batmandaki̇ Selde 1 Kadın Öldü, 3 Çocuk Aranıyor

Spread the love

BATMAN’DA GECE SAATLERİNDEN İTİBAREN ETKİLİ OILAN SAĞANAK YAĞMUR SONRASI MEYDANA GELEN SELDE BİR KADIN HAYATINI KAYBETTİ, SEL SULARINA KAPILAN 3 ÇOCUĞU İSE ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR. BATMAN VALİSİ EKREM CANALP( OLAY YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU ARDINDAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

Batmandaki̇ Selde 1 Kadın Öldü, 3 Çocuk Aranıyor
Yayınlama: 20.11.2023
A+
A-
Spread the love

Batman’da gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur sonrası meydana gelen selde bir kadın hayatını kaybetti, sel sularına kapılan 3 çocuğu ise arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Batman Valisi Ekrem Canalp olay yerinde incelemelerde bulundu.

Vali Canalp, kayıp çocukların babası Hakkı Güner’le görüştü.

İHA muhabirine açıklamada bulunan Batman Valisi Ekrem Canalp, kent genelinde 240 noktada ihbar aldıklarını söyledi.

Şu ana kadar 1 kişinin hayatını kaybettiğini belirten Vali Canalp şunları söyledi, “Şu anda maalesef bir vatandaşımız yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şu anda çok sayıda hanemizde özellikle bodrum katlarında 240 ihbar aldık, bodrum katlarında su basma ihbarı olarak. Ekiplerimiz olay mahallerinde suları boşaltıyorlar. Burada ise 3 evladımız kayıp, onları arama çalışmaları devam ediyor.”

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.