Batmanda Özel Gereksi̇ni̇mli̇ Çocuklara Özel Etki̇nli̇k

Spread the love

BATMAN’IN SASON İLÇESİNDE AİLE DESTEK MERKEZİ KURSU HOCALARI (ADEM), ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLARI AĞIRLAMAK İÇİN BİR HAFTA BOYUNCA HAZIRLIK YAPTI. ÇOCUKLAR İLE BİRLİKTE HAZIRLADIKLARI OYUNCAKLARI BOYAYAN HOCALAR, DAHA SONRA ÖZENLE HAZIRLADIKLARI ÇEŞİTLİ YİYECEKLERİ İKRAM ETTİ.

Batmanda Özel Gereksi̇ni̇mli̇ Çocuklara Özel Etki̇nli̇k
Yayınlama: 19.08.2023
A+
A-
Spread the love

Batman’ın Sason ilçesinde Aile Destek Merkezi (ADEM) kursu hocaları, özel gereksinimli çocuklarla birlikte hazırladıkları oyuncakları boyayarak, özenle hazırlanan çeşitli yiyecekleri ikram etti.

Özel gereksinim çocukları ADEM’de ağırladıkları için çok mutlu olduklarını belirten kurs hocalarından Fatma Özdemir, “Özel gereksinimli öğrencilerimizi ADEM’de ağırladık. Onlarla birlikte hazırlamış olduğumuz taş tozundan oyuncakları boyadık. Onların motor becerilerini geliştirmelerinde yardımcı olmaya çalıştık. Onlar eğlendi, bizler de çok mutlu olduk. Onlar için özel olarak hazırladığımız çeşitli yemekleri ikram ettik. Bu çocuklarımız çok güzel ve çok özel. Herkesin onlara sahip çıkmasını ve sevmesini istiyoruz” dedi.

Özel gereksinimli çocuklara özel hazırladığı yemekleri servis etmek için heyecanla beklediğini ifade eden kurs hocalarından Gamze Kandemir, “Bugün özel misafirlerimiz gelecek. Onlar için özel olarak hazırlık yaptık. Onları ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gelecekler diye heyecanla bekliyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.