Batmanda İlaçlama Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Edi̇yor

Spread the love

BATMAN’DA ARTAN SICAKLIKLARDAN DOLAYI ORTAYA ÇIKAN SİVRİSİNEKLERE VE HAŞERELERE KARŞI BATMAN BELEDİYESİ KENT MERKEZİNDE İKİ GÜNDE BİR İLAÇLAMA ÇALIŞMASI YAPILIYOR.

Batmanda İlaçlama Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Edi̇yor
Yayınlama: 10.07.2023
A+
A-
Spread the love

Batman Belediyesi, artan sıcaklıklardan dolayı ortaya çıkan sivrisineklere ve haşerelere karşı kent merkezinde iki günde bir ilaçlama çalışmasını sürdürüyor.

Batman’da artan sıcaklıklara beraber ortaya çıkan sivrisinek ve haşere türlerine karşı ilaçlama çalışması devam ediyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından mısır tarlalarında her gün, kent merkezinde ise iki günde bir ilaçlama yapıldığı belirtildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, “Batman’ı çepeçevre saran mısır tarla sınırlarında her gün ilaçlama yapan Veteriner İşleri Müdürlüğü, günlük 20 kilometre çapındaki alanı kesintisiz ilaçlıyor. Gece haşerelerle mücadele eden ekipler, gün içerisindeyse kentin farklı noktalarda sivrisinek ve karasinek larva ilaçlaması gerçekleştiriyor. Alo 153 Beyaz Masa hattına yapılan talepleri anında değerlendiren Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü, bodrumlarda su birikintilerinin sivrisinek üreme alanı oluşturduğunu ve vatandaşların kendilerine yol gösterici olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiriyor” denildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.