Batmanda Gi̇rdi̇ği̇ Suda Kaybolan Çobanı Arama Çalışmaları Sürüyor

BATMAN’IN KOZLUK İLÇESİNDE SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ SUDA KAYBOLDUĞU İDDİA EDİLEN SURİYE UYRUKLU ÇOBANI ARAMA ÜÇÜNCÜ GÜNDE DE DEVAM EDİYOR.

Batmanda Gi̇rdi̇ği̇ Suda Kaybolan Çobanı Arama Çalışmaları Sürüyor
resim yükle
Yayınlama: 09.06.2024
A+
A-

Batman’ın Kozluk ilçesinde serinlemek için girdiği suda kaybolan çobanı arama çalışmaları 3. günde de devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre, önceki gün akşam saatlerinde Kozluk ilçesine bağlı Samanyolu köyünde, çobanlık yapan Suriye uyruklu 22 yaşındaki bir gencin, serinlemek amacıyla girdiği suda kaybolduğunu gören köylüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

resim yükle

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, AFAD, sağlık ekibi ve Batman Belediyesi itfaiyesinde görevli dalgıç ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler Batman Çayı’nın iki yakasına dağıldı. Ekipler, ve gönüllü STK’ların desteğiyle arama çalışmaları üçüncü gününde de devam etti.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.