Batı Anadolu Grubuna 3 Ödül Bi̇rden

Spread the love

ÇİMENTO, CAM, SERAMİK VE TOPRAK ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ (ÇCSİB), 2023 YILI İHRACAT ŞAMPİYONLARINI AÇIKLADI. BATI ANADOLU GRUBU, KLİNKER SEKTÖRÜNDE “EN FAZLA İHRACAT GERÇEKLEŞTİREN FİRMA” KATEGORİSİNDE İKİNCİ; GENEL ÇİMENTO VE GRİ ÇİMENTO SEKTÖRLERİNDE İSE “EN FAZLA İHRACAT GERÇEKLEŞTİREN FİRMA” KATEGORİLERİNDE BEŞİNCİ OLDU.

Batı Anadolu Grubuna 3 Ödül Bi̇rden
Yayınlama: 03.07.2024
A+
A-
Spread the love

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB), 2023 yılı ihracat şampiyonlarını açıkladı. Batı Anadolu Grubu, klinker sektöründe “En Fazla İhracat Gerçekleştiren Firma” kategorisinde ikinci; genel çimento ve gri çimento sektörlerinde ise “En Fazla İhracat Gerçekleştiren Firma” kategorilerinde beşinci oldu.

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin (ÇCSİB) düzenlediği 2023 yılı 6. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni gerçekleşti. Batı Anadolu Grubu; klinker sektöründe “En Fazla İhracat Gerçekleştiren Firma” kategorisinde 2’nci oldu. Grup genel çimento ve gri çimento sektörlerinde ise ayrı ayrı “En Fazla İhracat Gerçekleştiren Firma” kategorisinde 5’incilik elde etti. Törene şirket adına ödülü almak için grubun İcra Kurulu Üyesi-Pazarlama ve Beton Grup Başkanı Selçuk Uçar ve İhracat Şefi Hakan Bengi katıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.