Başkanveki̇li̇ Günden, Zabıta Teşki̇latını Ağırladı

Spread the love

DÜZCE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ HASAN GÜNDEN, HALKIN HUZUR VE GÜVENLİĞİ NOKTASINDA BAŞARILI ŞEKİLDE GÖREV YAPAN ZABITA TEŞKİLATININ 197’NCİ YILDÖNÜMÜNÜ DE KUTLADI.

Başkanveki̇li̇ Günden, Zabıta Teşki̇latını Ağırladı
Yayınlama: 05.09.2023
A+
A-
Spread the love

Düzce Belediye Başkan vekili Hasan Günden, halkın huzur ve güvenliği noktasında başarılı şekilde görev yapan zabıta teşkilatının 197’nci yıldönümünü de kutladı.

Düzce Belediye Başkan vekili Hasan Günden, 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü personelini ağırladı. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarete, Zabıta Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Beytullah Yılmaz, Zabıta Müdürü Selçuk Yıldırım ve zabıta Müdürlüğünde görev yapan personeller katıldı.

Günden, Zabıta Müdürü Selçuk Yıldırım nezdinde zabıta müdürlüğü personellerine şehirde huzur ve güven ortamını sağladıkları ve gerçekleştirdikleri tüm çalışmalardan ötürü teşekkürlerini iletirken, Yıldırım ise yapılan ve devam eden çalışmaları hakkında Başkan Vekili Günden’i bilgilendirdi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.