Başkan Tavlı: “Yaptığımız Yatırımlar, Olması Muhtemel Afetleri̇n Önüne Geçi̇yor”

Spread the love

ORDU GENELİNDE ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ ÜNYE’DE DE GÖRÜLÜRKEN ÜNYE BELEDİYESİ GECE BOYUNCA TÜM EKİPLERİYLE TEYAKKUZDA KALDI. YAĞIŞLARIN BAŞLADIĞI ANDAN İTİBAREN SAHADA OLAN BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN TAVLI GECE YAĞAN ŞİDDETLİ YAĞIŞLARIN ARDINDAN SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE SIKINTILI NOKTALARDA İNCELEMELERDE BULUNARAK EKİPLERDEN BİLGİ ALDI.

Başkan Tavlı: “Yaptığımız Yatırımlar, Olması Muhtemel Afetleri̇n Önüne Geçi̇yor”
Yayınlama: 21.06.2023
A+
A-
Spread the love

Ordu’nun Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, bölgede etkili olan sağanak yağışların ilçede ciddi hasara yol açmadığını belirterek, “Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yaptığımız ciddi yatırımlar, olması muhtemel afetlerin önüne geçiyor” dedi.

Ordu genelinde etkili olan sağanak yağış Ünye’de de görülürken Ünye Belediyesi gece boyunca tüm ekipleriyle teyakkuzda kaldı. Yağışların başladığı andan itibaren sahada olan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı gece yağan şiddetli yağışların ardından sabahın erken saatlerinde sıkıntılı noktalarda incelemelerde bulunarak ekiplerden bilgi aldı.

İlçede ciddi bir sorunun yaşanmadığını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bölgemizde gece boyunca yağan ve etkisini sabahın erken saatlerinde de sürdüren sağanak yağış nedeniyle ekiplerimiz tüm noktalarda önlemlerini aldı. Ünye’mizde aşırı yağışlar nedeniyle ciddi bir sorun yaşanmadı. Lokal olarak bazı sıkıntılı noktalarda meydana gelen sorunlar da ekiplerimiz tarafından anında müdahale edilerek çözüldü. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçemizde yaptığımız yatırımlar sonucu çok şükür ciddi bir sıkıntı olmadan atlattık. Ekiplerimiz bundan sonraki süreçte de gerekli hassasiyeti göstererek meteorolojik uyarıları yakından takip edecek” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.