Başkan Tavlı: “Kadın Gi̇ri̇şi̇mci̇leri̇mi̇ze Destekleri̇mi̇z Devam Edecek”

Spread the love

ORDU’NUN ÜNYE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN TAVLI, İLÇEDE KADIN GİRİŞİMCİLERE VERDİKLERİ DESTEKLERİN DEVAM EDECEĞİNİ SÖYLEDİ.

Başkan Tavlı: “Kadın Gi̇ri̇şi̇mci̇leri̇mi̇ze Destekleri̇mi̇z Devam Edecek”
Yayınlama: 15.06.2023
A+
A-
Spread the love

Ordu’nun Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ilçede kadın girişimcilere verdikleri desteklerin devam edeceğini söyledi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın üreten kadınlara yönelik çalışmaları devam ediyor. Ünye Belediyesi tarafından hazırlanan ve DOKA’nın desteklediği ‘Yöresel Ürünler Hanımeli ile Ekonomiye Dönüşüyor’ projesi çerçevesinde Taka Yöresel Ürün Pazarı geçen yıl açılarak hizmete girmişti. Kadın girişimcilerin el emeği yöresel ürünleri bu pazarda satışa sunulurken proje, ilçeyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlere yöresel ürünler tanıtılmasına katkı sunuyor, kadın girişimcilere ekonomik kazanç sağlıyor.

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Taka Yöresel Ürün Pazarı’nı Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin ve İpekyolu Kadın Kooperatifi Başkanı Bahar Kastan ile birlikte kooperatifi ziyaret etti. Kadın girişimciler çalışmalar hakkında bilgi verirken, desteklerinden dolayı Başkan Tavlı’ya teşekkür etti.

“Kooperatifimizi büyüteceğiz”

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “DOKA ile yaptığımız ortak çalışmayla ilçemize kazandırdığımız kooperatifimizi daha da büyütmek için çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte hanım kardeşlerimize yönelik yeni projelerimizi de hayata geçireceğiz” dedi.

Başkan Tavlı, Başkan Gültekin ve beraberindekiler sonrasında kadınlara özel inşa edilen ‘Kadınca Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İçerisinde toplantı alanları, yüzme havuzu da dahil olmak üzere çok sayıda alan bulunan merkezin yıl sonuna kadar açılacağı bildirildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.