Başkan Tarhan: “Çalışmalarımızı Mezi̇tli̇ Halkından Aldığımız Güç İle Sürdürmeye Devam Edeceği̇z”

Spread the love

MERSİN’İN MERKEZ İLÇE MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI NEŞET TARHAN, MEZİTLİ ESNAFINA ZİYARETTE BULUNDU. LİMON CADDESİ’NDE BULUNAN ESNAFI ZİYARET EDEN VE VATANDAŞTAN GELEN TALEPLER İLE ÖNERİLERİ DİNLEYEN BAŞKAN TARHAN, ESNAFA BOL KAZANÇ DİLEDİ.

Başkan Tarhan: “Çalışmalarımızı Mezi̇tli̇ Halkından Aldığımız Güç İle Sürdürmeye Devam Edeceği̇z”
Yayınlama: 25.12.2023
A+
A-
Spread the love

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli esnafına ziyarette bulundu. Limon Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret eden ve vatandaştan gelen talepler ile önerileri dinleyen Başkan Tarhan, esnafa bol kazanç diledi.

Ziyarette esnafın yoğun ilgisiyle karışlanan Başkan Tarhan, “Göreve geldiğim günden bu yana ilçe esnafıyla sıklıkla görüşmeler sağlayarak, taleplerini yakından takip ediyorum. İlçemizdeki esnafla görüşmelerim esnasında vatandaşlarla da bir araya gelerek, sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Vatandaşlarımızdan ve esnafımızdan gelen tüm önerileri dikkate alıyoruz. Mezitli’mizde yaşayan 65 yaş üstü tüm emeklilere bin TL ikramiye vererek, bir nebze de olsa destek olmuştuk. Buna benzer çalışmalarımızı Mezitli halkından aldığımız güç ile sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.