Başkan Söğüt: “Cumhur İtti̇fakı Gönül İtti̇fakıdır”

Spread the love

CUMHUR İTTİFAKI ORTAĞI BBP VE DSP’NİN İLÇE BAŞKANLARINI ZİYARET EDEN KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI ŞENER SÖĞÜT, “CUMHUR İTTİFAKI BİRLİKTEN DOĞAN KUVVETİN ADI VE GÖNÜL İTTİFAKIDIR” DEDİ.

Başkan Söğüt: “Cumhur İtti̇fakı Gönül İtti̇fakıdır”
Yayınlama: 20.06.2023
A+
A-
Spread the love

Cumhur İttifakı ortağı BBP ve DSP’nin ilçe başkanlarını ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Cumhur İttifakı birlikten doğan kuvvetin adı ve gönül ittifakıdır” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Cumhur İttifakı ortağı BBP ve DSP’nin ilçe başkanlarını ziyaret etti. Başkan Söğüt, ilk olarak Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Bayram Kurtaran ve ilçe yöneticilerini ziyaret etti. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Söğüt, seçim sürecinde çalışmalarından dolayı BBP’lilere teşekkür etti.

Başkan Söğüt daha sonra Cumhur İttifakı’nın diğer ortağı Demokratik Sol Parti Körfez İlçe Başkanı Kamil Gündüz Çehreli ve beraberindekileri ziyaret ederek, sohbet etti. Ziyaretlerde konuşan Şener Söğüt, “Cumhur İttifakı birlikten doğan kuvvetin adı ve gönül ittifakıdır. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.