Başkan Şahi̇n, Mi̇lletveki̇li̇ Dönmezi̇ Makamında Zi̇yaret Etti̇

Spread the love

OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN VE BERABERİNDEKİ HEYET, ESKİ ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI OLAN AK PARTİ ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ FATİH DÖNMEZ’İ MAKAMINDA ZİYARET EDEREK HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Başkan Şahi̇n, Mi̇lletveki̇li̇ Dönmezi̇ Makamında Zi̇yaret Etti̇
Yayınlama: 17.06.2023
A+
A-
Spread the love

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve beraberindeki heyet, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olan AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Şahin ve beraberindeki heyet, Milletvekili Dönmez’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Şahin, Milletvekili Dönmez’e yeni görevi için hayırlı olsun dileklerini iletti. Ayrıca, ilçenin enerji ve kaynaklarla ilgili konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu ve işbirliği imkanları ele alındı.

Milletvekili Dönmez, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Başkan Şahin’e ve beraberindeki heyete teşekkür etti. İlçenin enerji ve kaynaklarla ilgili konularında destek olacaklarını ve işbirliği içinde çalışacaklarını vurguladı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.