Başkan Pekmezci̇ Mevki̇daşını Bayburtta Ağırladı

Spread the love

BAYBURT BELEDİYE BAŞKANI HÜKMÜ PEKMEZCİ, İSTANBUL EYÜP SULTAN BELEDİYE BAŞKANI DENİZ KÖKEN İLE BAYBURT KÜLTÜR VE YARDIM DERNEĞİ TARAFINDAN BAMSI BEYREK SEYİR TERASI’NDA DÜZENLENEN KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Başkan Pekmezci̇ Mevki̇daşını Bayburtta Ağırladı
Yayınlama: 25.07.2023
A+
A-
Spread the love

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, İstanbul Eyüp Sultan Belediye Başkanı Deniz Köken ile Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından Bamsı Beyrek Seyir Terası’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Köken’i, Bayburt’ta ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Pekmezci günün anısına plaket takdiminde bulunarak Yöresel Ürünler ve Turşu Fabrikası’nda üretilen ürünlerden hediye etti. Eyüp Sultan Belediye Başkanı Deniz Köken ise kendisine gösterilen misafirperverlikten dolayı Başkan Pekmezci’ye vazo hediye ederek, teşekkürlerini iletti.

Programa Eyüp Sultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Ak Parti Eyüp Sultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, İstanbul Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Hicabi Durmuş ve il dışı Bayburt derneklerinin yönetici ve başkanları katıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.