Başkan Özlü: “Başi̇skele İçi̇n Durmadan, Yorulmadan Çalışmaya Devam Edeceği̇z”

Spread the love

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEN BAŞİSKELE BELEDİYE BAŞKANI YASİN ÖZLÜ, “BAŞİSKELE İÇİN DURMADAN, YORULMADAN, YAVAŞLAMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ. CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN DA SÖYLEDİĞİ GİBİ ‘AŞKINAN ÇALIŞAN YORULMAZ’. BİZLER DE SEVDAMIZ BAŞİSKELE İÇİN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ, ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” DEDİ.

Başkan Özlü: “Başi̇skele İçi̇n Durmadan, Yorulmadan Çalışmaya Devam Edeceği̇z”
Yayınlama: 04.08.2023
A+
A-
Spread the love

Vatandaşlarla bir araya gelen Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, “Başiskele için durmadan, yorulmadan, yavaşlamadan çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi ’Aşkınan çalışan yorulmaz’. Bizler de sevdamız Başiskele için gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak ilçenin yemyeşil doğal güzellikleri içerisinde yer alan Aksığın Mahallesini ziyaret etti. Aksığın Mahallesi’nden sonra Tepecik Mahallesi’nde geçen Yasin Özlü sıcak çay eşliğinde vatandaşlarla muhabbet etti.

Her iki mahalleye yaptığı ziyarette de vatandaşların istek, talep ve önerilerini dinleyen Yasin Özlü, Başiskele’nin doğal güzelliklerini ve tarihi dokusunu koruyarak kentin gelişimi ve yaşam kalitesinin artırılması için sürdürdükleri projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Özlü, “Başiskele için durmadan, yorulmadan, yavaşlamadan çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi ’Aşkınan çalışan yorulmaz’. Bizler de sevdamız Başiskele için gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Misafirperverliğiniz, fikir ve görüşleriniz ile bize sunmuş olduğunuz katkılardan dolayı siz değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.