Başkan Özdemi̇r: “Li̇sanslı Depoculuk Uygulaması İle Çi̇ftçi̇leri̇mi̇z Kazanacak”

Spread the love

HAVZA KAYMAKAMI MUSTAFA AYVAT VE HAVZA BELEDİYE BAŞKANI SEBAHATTİN ÖZDEMİR, HAVZA’DA ÇİFTÇİLERE ÖNEMLİ ÜRÜN DEPOLAMA VE SATMA KONULARINDA ÖNEMLİ AVANTAJLAR SAĞLAYACAK OLAN LİSANSLI DEPOCULUK UYGULAMASI HAYATA GEÇİRMEK AMACI İLE KURULAN ÖZEL BİR ŞİRKETİ ZİYARET ETTİ. ZİYARETTE ÖZEL ŞİRKETİN KURUCUSU YÖNETİM KURULU BAŞKANI DURSUN İKİZ, ZİYARETÇİLERE BİLGİLER VERDİ. HAVZA KAYMAKAMI MUSTAFA AYVAT YATIRIMIN BÖLGEYE VE BÖLGE ÇİFTÇİSİNE HAYIRLI OLMASINI DİLEYEREK “ÇİFTÇİLERİMİZİN ÜRÜNÜNÜN DEĞER BULMASI ADINA LİSANSLI DEPOCULUK İYİ BİR UYGULAMA” DİYE KONUŞTU.

Başkan Özdemi̇r: “Li̇sanslı Depoculuk Uygulaması İle Çi̇ftçi̇leri̇mi̇z Kazanacak”
Yayınlama: 31.01.2024
A+
A-
Spread the love

Samsun’un Havza İlçe Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza’da lisanslı depoculuk uygulamasının hayata geçirilmesi ile çiftçilerin kazanacağını söyledi.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, lisanslı depoculuk uygulamasını hayata geçirmek amacıyla 13 bin metrekare alanda 3 bin 400 tonluk 12 silo ile toplam 40 bin ton kapasiteli olacak lisanslı bir depo kuran firmayı ziyaret etti. Ziyarette firma yetkilileri konuklara bilgi verdi.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat yatırımın bölgeye ve bölge çiftçisine hayırlı olmasını dileyerek, “Çiftçilerimizin ürününün değer bulması adına lisanslı depoculuk iyi bir uygulama” dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise “Havza’da çiftçilere ürün depolama ve satma konularında önemli avantajlar sağlayan lisanslı depoculuk uygulamasının hayata geçirilmesi ile çiftçilerimiz kazanacak. İlçemiz, bölgemiz ve ülkemiz tarımına ve ekonomisine katkıda bulunacak olan şirkete hayırlı olsun” diye konuştu.

Ziyarete ayrıca Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Havza Organize ve Sanayi Bölgesi Müdürü Hasbi Altuntaş, Maden İşleri Esnaf Odası Başkanı Cesur Şahin ile Bakkal ve Bayiiler Esnaf Odası Başkanı Vahit Yılmaz katıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.