Başkan Özcandan Öğrenci̇lere Karne Hedi̇yesi̇

NAZİLLİ BELEDİYE BAŞKANI KÜRŞAT ENGİN ÖZCAN HER YIL OLDUĞU GİBİ BU SENE DE YAZ TATİLİNE GİREN ÖĞRENCİLERE LUNAPARK BİLETİ HEDİYE ETMEYİ UNUTMADI.

Başkan Özcandan Öğrenci̇lere Karne Hedi̇yesi̇
resim yükle
Yayınlama: 15.06.2023
A+
A-

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan her yıl olduğu gibi bu sene de yaz tatiline giren öğrencilere lunapark bileti hediye etmeyi unutmadı.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının tamamlanması ile karnelerini alarak 3 aylık yaz tatiline girecek olan okul öncesi, ilk ve ortaokul öğrencilerine Başkan Özcan’ın talimatıyla hazırlatılan lunapark biletleri Nazilli Belediye Meydanında kurulacak stantlarda dağıtılacak. Öğrencilerin tüm yılın yorgunluğunu lunaparkta eğlenerek atacağını söyleyen Başkan Özcan; “Evlatlarımız yorucu ama keyifli bir eğitim öğretim dönemini daha geride bıraktılar. Çocuklarımıza yaz tatiline girerken çok eğlenebilecekleri bir hediye vermek istedik. Her biri birbirinden kıymetli olan öğrencilerimizin hem eğitimleri hem de sosyal yaşantıları anlamında elimizden gelen tüm imkânları seferber etmeye devam edeceğiz. Ülkemizin aydınlık yarınları, geleceğimizin teminatı tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

resim yükle

Lunapark bileti almak isteyen ilköğretim öğrencileri, Belediye Meydanı’na kurulacak stantlardan mesai saatleri içerisinde hediye biletlerini temin edebilecek.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.