Başkan Kahveci̇ Hemşehri̇leri̇yle Ti̇yatro Etki̇nli̇ği̇nde Buluştu

Spread the love

BAŞKAN KAHVECİ HEMŞEHRİLERİYLE TİYATRO ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Başkan Kahveci̇ Hemşehri̇leri̇yle Ti̇yatro Etki̇nli̇ği̇nde Buluştu
Yayınlama: 20.05.2024
A+
A-
Spread the love

Kütahya Belediyesi bünyesinde yer alan Kültür Sanat Akademisi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında “Töre” isimli tiyatro oyununu sahneye taşıdı.

Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve Anadolu’nun acı bir gerçeği olan töre cinayetlerine dikkat çeken tiyatro gösterisinde açılış konuşmasını yapan Başkan Kahveci, bu önemli etkinliğe katkı sağlayan oyunun yazarı, yönetmeni, oyuncuları ve seyircilere teşekkürlerini sundu.

Kütahya Belediyesinin kültür ve sanata değer verdiğinin ve sanatçıları daima desteklediğinin altını çizen Başkan Kahveci, “Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Akademimiz beş ayrı dalda on öğretim görevlimiz, iki yüze yakın akademik eğitim alan öğrencimiz ve yine Türk Halk Müziği koromuz, Türk Halk Müziği kadın sesleri topluluğumuz, Türk Sanat Müziği koromuz, üç ayrı yönetmen ile devam eden üç ayrı tiyatro topluluğumuz ve halk oyunları topluluğumuz içerisinde iki yüz civarı icra topluluğu üyesi, toplamda 400 arkadaşımız ile yoluna devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Gelecekte de etkileyici ve kaliteli eserler sunmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Başkan Kahveci, izleyicilere keyifli bir akşam diledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.