Başkan Gençay Altınkumda Vatandaşlarla Bi̇r Araya Geldi̇

Spread the love

GÖREVE GELDİĞİ GÜNDEN BU YANA HER FIRSATTA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEN DİDİM BELEDİYE BAŞKANI HATİCE GENÇAY, DÜN MESAİ BİTİMİNİN ARDINDAN AKŞAM SAATLERİNDE VATANDAŞLARIN YOĞUN OLDUĞU BÖLGELERDEN BİRİSİ OLAN ALTINKUM YALI CADDESİ’Nİ ZİYARET ETTİ.

Başkan Gençay Altınkumda Vatandaşlarla Bi̇r Araya Geldi̇
Yayınlama: 21.05.2024
A+
A-
Spread the love

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Altınkum Yalı Caddesi’nde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Göreve geldiği günden bu yana her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, dün mesai bitiminin ardından akşam saatlerinde vatandaşların yoğun olduğu bölgelerden birisi olan Altınkum Yalı Caddesi’ni ziyaret etti. Yalı Caddesi üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Gençay, Didim Belediyesi tarafından yapılacak çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Ziyaret ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gençay; “Altınkum mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Didim’de tüm esnaflarımız, vatandaşlarımız, yerel sanatçılarımız mutlu ve huzurlu olsun diye var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.