Başkan Faruk Özlü “Artık söz milletin”

Spread the love

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI DR. FARUK ÖZLÜ, 14 MAYIS CUMHURBAŞKANLIĞI VE MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMLERİNE YÖNELİK OYUNU KONURALP’TE KULLANDI VE “ARTIK SÖZ MİLLETİN” DEDİ.

Başkan Faruk Özlü “Artık söz milletin”
Yayınlama: 14.05.2023
A+
A-
Spread the love

DÜZCE(İHA) – Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine yönelik oyunu Konuralp’te kullandı ve “Artık söz milletin” dedi.

Başkan Faruk Özlü, oyunu Konuralp Ortaokulunda kullandı. Oy kullanma işleminin ardından okulda bulunan sandık görevlilerini ziyaret eden Özlü, görevlilere kolaylık ve başarılar diledi.

Faruk Özlü, yaptığı açıklamada seçim süreci içerisinde çok sıkı bir çalışma yürüttükleri dile getirerek “Artık bugün söz milletin. Milletimiz karar verecek. Akşam çıkacak sonuca göre milletimizin vereceği bu karara saygı duyacağız. Ülkemize milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Faruk Özlü’yü oy kullanırken, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve milletvekili adayları bulundu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.