Başkan Esra Özbek Balcı, Gazetecilerin Günü’nü kutladı

Spread the love

AK PARTİ KÜTAHYA İL KADIN KOLLARI BAŞKANI ESRA ÖZBEK BALCI, KAMUOYUNUN HABER ALMA HAKKI DOĞRULTUSUNDA HAKİKATİ GÖZETEREK HIZLI, DOĞRU VE TARAFSIZ ŞEKİLDE GÖREVİNİ İCRA EDEN BASININ TOPLUMLAR İÇİN EN ÖNEMLİ BİLGİ KAYNAĞI OLDUĞUNU BELİRTTİ.

Başkan Esra Özbek Balcı, Gazetecilerin Günü’nü kutladı
Yayınlama: 10.01.2023
A+
A-
Spread the love

AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özbek Balcı, kamuoyunun haber alma hakkı doğrultusunda hakikati gözeterek hızlı, doğru ve tarafsız şekilde görevini icra eden basının toplumlar için en önemli bilgi kaynağı olduğunu belirtti.

AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanlığı Medya Tanıtım Başkanı Özlem Sena Avşar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İHA Kütahya Bürosu’nu ziyaret eden Balcı, basın emekçilerinin gayretleri ve özverili çabalarının her türlü takdirin üstünde olduğunu dile getirdi.

Esra Özbek Balcı, “Gece gündüz demeden; halkın gözü, kulağı, sesi olan ve doğruları aktarmak için çalışan tüm basın emekçilerinin gününü kutluyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.