Başkan Ercan Sünnet Olan Çocukları Zi̇yaret Etti̇

Spread the love

SİNCAN BELEDİYESİNİN GELENEKSEL HALE GETİRDİĞİ TOPLU SÜNNET ORGANİZASYONU BAŞLADI. SÜNNET HEYECANI YAŞAYAN ÇOCUKLARI SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI MURAT ERCAN ZİYARET EDEREK SEVİNDİRDİ.

Başkan Ercan Sünnet Olan Çocukları Zi̇yaret Etti̇
Yayınlama: 13.07.2023
A+
A-
Spread the love

Sincan Belediyesinin geleneksel hale getirdiği toplu sünnet organizasyonu başladı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sünnet olan çocukları ziyaret ederek sevindirdi.

Sincan Belediyesi, bu yıl da sünnet organizasyonu çerçevesinde özel bir hastanede çocukları sünnet ettiriyor. Başkan Ercan, modern cerrahi yöntemlerle sünnetleri gerçekleşen çocukları hastanede ziyaret etti. Sürpriz hediyelerle çocukların yüzünü güldüren Başkan Ercan, “Geleneksel sünnet organizasyonumuzda evlatlarımızın yanındaydık. Rabbim, vatana ve millete hayırlı evlat olmalarını nasip etsin” dedi.

Sincan Belediyesi sünnet operasyonlarının tamamlanmasının ardından sünnet şöleni ile ilgili hazırlıklara da başlayacak. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın talimatıyla çocukların yüzünü güldürecek bir dizi etkinlik ve sürpriz hediyelerle toplu sünnet şöleni gerçekleşecek.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.