Başkan Doğan; “Tartışmalara Son Vererek Sevgi̇ Ve Hoşgörü İçeri̇si̇nde Olmalıyız”

Spread the love

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN, HEMŞEHRİLERİNİN KURBAN BAYRAMINI KUTLAYARAK, “HEMŞERİLERİMİZİN KURBAN BAYRAMI’NI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYOR, TÜM HEMŞEHRİLERİMİN SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR İÇERİSİNDE GEÇİRECEĞİ BİR BAYRAM TEMENNİ EDİYORUM” DEDİ.

Başkan Doğan; “Tartışmalara Son Vererek Sevgi̇ Ve Hoşgörü İçeri̇si̇nde Olmalıyız”
Yayınlama: 27.06.2023
A+
A-
Spread the love

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, hemşehrilerinin Kurban Bayramını kutlayarak, “hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, tüm hemşehrilerimin sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçireceği bir bayram temenni ediyorum” dedi.

Kurban Bayramı’nın sağlık, barış, adalet, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Toplumsal hayatımızda önemli bir yeri olan bayramlarımız; kardeşçe vakit geçirdiğimiz, birbirimize olan saygı ve sevginin perçinlendiği çok özel ve değerli günlerdir. Bayramlarda yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin pekiştiğini, paylaşmanın, zenginlikleri bölüşmenin gerekliliğini görüyoruz. Bu anlamlı ve özel günlerde kırgınlıklara, dargınlıklara ve tartışmalara son vererek sevgi ve hoşgörü içerisinde olmalıyız. Merkezefendi Belediyesi olarak her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da hemşehrilerimizin daha rahat, huzurlu, sağlıklı geçirmesini ve belediye hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesini sağlamak için hazırlıklarımızı tamamladık. Bu duygu ve düşüncelerle Merkezefendili ve Denizlili hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, tüm hemşehrilerimin sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçireceği bir bayram temenni ediyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.