Başkan Büyükkılıç, Vatandaşlarla Bayramlaştı

Spread the love

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ; KURBAN BAYRAMI’NA HUNAT CAMİİ’NDE KILDIĞI BAYRAM NAMAZI VE BİR ARAYA GELEREK KUCAKLAŞTIĞI VATANDAŞLAR İLE BAŞLADI.

Başkan Büyükkılıç, Vatandaşlarla Bayramlaştı
Yayınlama: 16.06.2024
A+
A-
Spread the love

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; Kurban Bayramı’na Hunat Camii’nde kıldığı bayram namazı ve bir araya gelerek kucaklaştığı vatandaşlar ile başladı.

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın vesilesi olarak nitelediği Kurban Bayramı’nda Büyükkılıç, sabahın ilk ışıklarında kıldığı bayram namazı ile birlikte birlik, kardeşlik ve dayanışma örneği gösterdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlarından Taner Yıldız, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanlarından Mustafa Çelik ve şehir protokolünün yer aldığı bayram namazının ardından tek tek vatandaşlarla bayramlaşan Büyükkılıç, vatandaşların bayramını tebrik etti, çocuklara bayram harçlığı verdi.

Bayram namazı sonrasında AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından vatandaşlara sunulan ikramlıklar ve bayram şekeri standına gelen Büyükkılıç, orada da vatandaşlarla buluşarak onlara bayram şekeri ikram etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.