Başkan Bıyık: “Yomra Sınıf Atladı”

Spread the love

YOMRA BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA BIYIK GÖREV SÜRESİ BOYUNCA YOMRA İÇİN ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINDIĞINI BELİRTEREK YENİ DÖNEMDE YAPACAKLARI ÇALIŞMALARLA YOMRA’NIN MARKALAŞMA SÜRECİNİ TAMAMLAYACAKLARINI SÖYLEDİ.

Başkan Bıyık: “Yomra Sınıf Atladı”
Yayınlama: 11.02.2024
A+
A-
Spread the love

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık görev süresi boyunca Yomra için önemli bir mesafe alındığını belirterek yeni dönemde yapacakları çalışmalarla Yomra’nın markalaşma sürecini tamamlayacaklarını söyledi.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, ilçede vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalarını anlattı. Başkan Bıyık, Yomra’nın çok ciddi bir değişim ve dönüşüm süreci yaşadığını ifade ederek, “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yaptığı araştırma sonuçlarına göre Yomra, sosyal ve ekonomik gelişmişlik bakımından Akçaabat’ı geride bıraktı. 5 yılda Yomra’ya 60 bin metrekare yeşil alan kazandırdık. Her alanda çok ciddi çalışmalarımız oldu. Tüm bunları hep birlikte başardık. Birlikte yaptığımız çalışmalarla ilçemiz sınıf atladı. Yeni dönemde yapacağımız çalışmalarla Yomramız markalaşma sürecini tamamlayacak ve Karadeniz’deki en yaşanılabilir ilçe olacaktır” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.