Başkan Aydın: “Cumhur İtti̇fakının En Güzel Örnekleri̇nde Bi̇ri̇si̇ Bursada Yaşanıyor”

Spread the love

AK PARTİ’Lİ İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANI ALPER TABAN, MHP’Lİ YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DAVUT AYDIN’I ZİYARET ETTİ. ZİYARET SONRASI AÇIKLAMA YAPAN AYDIN, “CUMHUR İTTİFAKI’NIN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDE BİRİSİ BURSA’DA YAŞANIYOR” DEDİ.

Başkan Aydın: “Cumhur İtti̇fakının En Güzel Örnekleri̇nde Bi̇ri̇si̇ Bursada Yaşanıyor”
Yayınlama: 23.12.2023
A+
A-
Spread the love

AK Parti’li İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, MHP’li Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Aydın, “Cumhur İttifakı’nın en güzel örneklerinde birisi Bursa’da yaşanıyor” dedi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’ı ziyaret etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, “Öncelikle Cumhur İttifakı’mızın İnegöl Şehreminisi Başkan Alper Taban’ı belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Cumhur İttifakı’nın en güzel örneklerinde birisi Bursa’da yaşanıyor. Bizler Bursa’daki Cumhur İttifakı belediye başkanlarımız ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Cumhur İttifakı Türkiye genelinde başarılı bir şekilde sürüyor. Yaklaşan yerel seçimlerde de bu güzel birliktelik devam edecek” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.