Başkan Arslan Oyunu Ai̇lesi̇yle Bi̇rli̇kte Kullandı

Spread the love

ÇAMELİ BELEDİYE BAŞKANI VE BAŞKAN ADAYI CENGİZ ARSLAN 31 MART YEREL SEÇİMLERİ KAPSAMINDA OYUNU KULLANDI. ÇAMELİLİ SEÇMENLERE TEŞEKKÜR EDEN ARSLAN, “HEP BİRLİKTE İLÇEMİZ İÇİN HİZMET DESTANLARI YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ” DEDİ.

Başkan Arslan Oyunu Ai̇lesi̇yle Bi̇rli̇kte Kullandı
Yayınlama: 31.03.2024
A+
A-
Spread the love

Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında oyunu kullandı. Çamelili seçmenlere teşekkür eden Arslan, “Hep birlikte ilçemiz için hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz” dedi.

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde oy kullanma işlemleri tüm ülkede devam ederken, Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan, eşi İlkin Arslan ve ailesiyle birlikte oyunu kullandı. Seçimde sandık başına giden seçmenlere teşekkür eden Arslan, “Allah’ın izniyle 31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda hep birlikte ilçemiz için hizmet destanları yazmaya ve Çameli’mizi geliştirmeye devam edeceğiz. 31 Mart Yerel Seçimleri Ülkemize, Denizli’mize ve Çameli’mize hayırlı olsun” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.