Başkan Arslan, Çameli̇ni̇n Talepleri̇ni̇ Ankaraya İletti̇

Spread the love

ÇAMELİ BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ARSLAN, YENİ DÖNEMİN İLK ANKARA ZİYARETİNDE ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNARAK, İLÇENİN TALEPLERİNİ BAKANLIKLARA İLETTİ.

Başkan Arslan, Çameli̇ni̇n Talepleri̇ni̇ Ankaraya İletti̇
Yayınlama: 30.05.2024
A+
A-
Spread the love

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yeni dönemin ilk Ankara ziyaretinde çeşitli temaslarda bulunarak, ilçenin taleplerini bakanlıklara iletti.

AK Partili Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ziyaretinin ilk gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayan TBMM AK Parti Grup Toplantısına katıldı. Başkan Arslan, Ankara programı kapsamında AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi’yi ziyaret etti.

Ankara ziyareti kapsamında AK Parti Teşkilatlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile de sohbet eden Başkan Arslan, son olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile görüşerek Çameli adına olan taleplerini iletti. Bakan Bayraktar’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden Başkan Arslan, “İlçemiz için hep birlikte hizmet anlayışımızla yatırım ve projelerimize devam edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.