Başkan Akdeni̇z Kurbanını Kendi̇ Kesti̇

Spread the love

MANİSA’NIN SARIGÖL BELEDİYE BAŞKANI TAHSİN AKDENİZ KURBAN BAYRAMI’NIN BİRİNCİ GÜNÜ KURBANLIK KOÇUNU KENDİSİ KESEREK VAZİFESİNİ YERİNE GETİRDİ.

Başkan Akdeni̇z Kurbanını Kendi̇ Kesti̇
Yayınlama: 16.06.2024
A+
A-
Spread the love

Manisa’nın Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz Kurban Bayramı’nın birinci günü kurbanlık koçunu kendisi keserek vazifesini yerine getirdi.

Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz Kurban Bayramı dolayısıyla kurbanlık koçunu evinin bahçesinde kendisi kesti. Her bayram kurbanını kendisi kesen Başkan Akdeniz, kesim işleminden sonra kurbanın derisini yüzerek etlerini dağıtılmak üzere pay etti. Ailesiyle birlikte kurban vazifesini yerine getiren Başkan Akdeniz, “Ailem ile birlikte bu bayramda kurbanımızı kestik. Rabbim kurbanlarımızı kabul eylesin. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı Mübarek olsun.” dedi.

Başkan Akdeniz kurban vazifesini yerine getirdikten sonra iki kez belediye mezbahasını ziyaret ederek çalışmaları yerinde incelerken daha sonra Afşar Mahallesinde vatandaşlarla buluşarak bayramlaştı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.