Başi̇skeleni̇n Yollarına 50 Bi̇n Ton Asfalt

Spread the love

BAŞİSKELE BELEDİYESİ, ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARIYLA KENTİN ULAŞIM KALİTESİNİ ARTIRMAYA DEVAM EDERKEN İLÇE GENELİNDE 50 BİN TON ASFALT İLE KENTİN YOLLARINA KONFOR KAZANDIRACAK.

Başi̇skeleni̇n Yollarına 50 Bi̇n Ton Asfalt
Yayınlama: 19.07.2023
A+
A-
Spread the love

Başiskele Belediyesi, alt ve üstyapı çalışmalarıyla kentin ulaşım kalitesini artırmaya devam ederken, ilçe genelinde 50 bin ton asfalt ile kentin yollarına konfor kazandıracak.

Başiskele’de altyapı çalışmalarıyla tahrip olan, zamanla bozulan ve yeni imara açılan yollar boydan boya yeniden sıcak asfaltla kaplanıyor. Bu çerçevede, Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Körfez Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu yılki sezonda ilçe genelinde 50 bin ton asfalt ile kentin yolları konforlu hale getirilecek. Fen İşleri Müdürlüğü, son olarak Körfez Mahallesi’nde Hacı Maksut Caddesi ve Molla Sokağı boydan boya asfaltlıyor. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Özlü, vatandaşların mağdur edilmeden asfalt çalışmalarının ivedilikle tamamlanması talimatını verdi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.