Bandırmada Sokakların Yeşi̇llenmesi̇ İçi̇n Çağrı

Spread the love

BALIKESİR’İN BANDIRMA İLÇESİNDE, SOKAKLAR VE YAYA GEÇİTLERİNDE AĞAÇ DİKİMİ İÇİN AYRILAN ANCAK DİKİM YAPILMAYINCA YILLARDIR BOŞ KALAN ALANLAR İLGİ BEKLİYOR.

Bandırmada Sokakların Yeşi̇llenmesi̇ İçi̇n Çağrı
Yayınlama: 14.05.2024
A+
A-
Spread the love

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, sokaklar ve yaya geçitlerinde ağaç dikimi için ayrılan ancak dikim yapılmayınca yıllardır boş kalan alanlar ilgi bekliyor.

Özellikle Mehmetçik Caddesi’nde uzun süredir bakımsız ve boş kalan ağaç yerlerinin yeşillendirilmesi için mahalle sakinleri çağrıda bulundu. Paşabayır Mahallesi sakinlerinden Saffet Candan, “Yıllar önce ağaç olan alanlar şimdi göz ardı edilmiş durumda. Boşluklar ekimler ve bakımlarla değerlendirilmeli. Mehmetçik Caddesi gibi birçok sokak da aynı durumda. Mahalle sakinleri olarak yerel yönetimden bu alanlara yeniden fidanlar dikilmesini talep ediyoruz” dedi.

Candan, mahallelerindeki boş bırakılan alanların tekrar yeşillendirilmesi ve peyzaj çalışmalarının yapılmasıyla ilgili bir an önce somut adımların atılmasını istediklerini söyledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.