Balkanlardan Gelen Öğrenci̇ler, Gençli̇k Şöleni̇nde Sahne Aldı

Spread the love

EDİRNE’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE GENÇLİK ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. BALKAN ÜLKELERİNDEN GELEN ÖĞRENCİLER DE ŞÖLENDE SAHNE ALARAK GÖSTERİ YAPTI.

Balkanlardan Gelen Öğrenci̇ler, Gençli̇k Şöleni̇nde Sahne Aldı
Yayınlama: 19.05.2024
A+
A-
Spread the love

Edirne’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Gençlik Şöleni gerçekleştirildi. Balkan ülkelerinden gelen öğrenciler de şölende sahne alarak gösteri yaptı.

Kentin en işlek noktalarından birisi olan Saraçlar Caddesi’nde gerçekleştirilen Gençlik Şöleni’nde Yunanistan, Romanya, Bulgaristan, Kuzey Makedonya, Sırbistan ve Kosova’dan katılan öğrenciler de gösteri yaptı.

Basketbol, voleybol, jimnastik, tenis, boks, badminton gibi farklı branşlarda spor gösterileri yapıldı. Ayrıca Saraçlar Caddesi’nde açılan stantlarda pandomim gösterisi, yüz boyama, satranç, mangala, bileklik yapma, zeka oyunları, inovasyon, dene-yap atölyesi ürün sergisi şövalye savaşı gibi çeşitli etkinlikler de yoğun ilgi gördü.

Stantları dolaşan Edirne Valisi Yunus Seze ve beraberindeki heyet, öğretmenlerden bilgi alarak öğrencilerin gösterilerini izledi.

Caddede kurulan platformda sahne alan öğrenciler gençlik konseri ile katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Yağmura rağmen doyasıya eğlenen katılımcılar, gösterileri telefonlarına kaydetti.

Müzik şöleninin ardından Yunanistan, Romanya, Bulgaristan, Kuzey Makedonya, Sırbistan ve Kosova gibi Balkan ülkelerinden gelen öğrenciler ve kentteki halk oyunları ekipleri sahne alarak gösteri yaptı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.