Balıkesi̇rde Sıcaktan Bunalan İnekler Soluğu Deni̇zde Alıyor

Spread the love

ORJAN SAHİLLERİNDE İNEK OTLATAN KADİR KORKAK (52), SICAKTAN BUNALAN İNEKLERİN GÜNDE İKİ KEZ DENİZE GİRDİKLERİNİ, DENİZDEN ÇIKTIKTAN SONRA İSE DAHA İYİ OTLADIKLARINI ANLATTI.

Balıkesi̇rde Sıcaktan Bunalan İnekler Soluğu Deni̇zde Alıyor
Yayınlama: 23.07.2023
A+
A-
Spread the love

Burhaniye ilçesinde son günlerde 40 dereceyi bulan sıcaklar vatandaşları bunaltırken, merada otlayan hayvanları da olumsuz etkiledi. Orjan sahillerinde inek otlatan bir vatandaş, sıcaktan bunalan ineklerin günde iki kez denize girdiklerini söyledi.

Orjan sahillerinde inek otlatan Kadir Korkak (52), sıcaktan bunalan ineklerin günde iki kez denize girdiklerini, denizden çıktıktan sonra ise daha iyi otladıklarını anlattı.

Kardeşinin ineklerinin çobanlığını yaptığını anlatan 1 çocuk babası Kadir Korkak, “Ben burada kardeşimin ineklerine bakıyorum, otlatıyorum. Buralarda inekler sıcaktan çok bunalıyorlar. Kendiliğinden denize giriyorlar, çıkıyorlar. İnekler denize girdiği için ben de memnun oluyorum. Onlar serinleyince daha güzel yayılıyorlar. Günde 2 kez filan girip çıkıyorlar. Hayvanlar da insanlar gibi bunalıyor. Sıcaktan denize girip serinliyorlar” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.