Balıkesi̇rde Kızılkeçi̇li̇ Ve Zeyti̇nli̇ Çaylarının Su Debi̇si̇ Düştü

Spread the love

BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇESİNDE GECE SAATLERİNDEN İTİBAREN ETKİLİ OLAN LODOS FIRTINASI VE SAĞANAK YAĞIŞ SONRASINDA ZEYTİNLİ ÇAYI VE KIZILKEÇİLİ ÇAYI’NDA SU DEBİSİ ARTMIŞ VE TAŞKINLARA SEBEP OLMUŞTU. YAĞIŞIN AZALMASIYLA BİRLİKTE ZEYTİNLİ ÇAYI VE KIZILKEÇİLİ ÇAY’NDA SU DEBİSİ NORMAL SEVİYELERE GERİLEDİ.

Balıkesi̇rde Kızılkeçi̇li̇ Ve Zeyti̇nli̇ Çaylarının Su Debi̇si̇ Düştü
Yayınlama: 29.11.2023
A+
A-
Spread the love

Balıkesir’in Edremit ilçesinde etkili olan yağışların azalmasıyla birlikte Zeytinli Çayı ve Kızılkeçili Çayı’nda su debisi normal seviyelere düştü.

Edremit’te gece saatlerinden itibaren etkili olan lodos fırtınası ve sağanak yağış sonrasında Zeytinli ve Kızılkeçili çaylarında su debisi artmış ve taşkınlara sebep olmuştu. Yağışın azalmasıyla birlikte iki çayda da su debisi normal seviyelere geriledi.

Su seviyesinin düşmesi ile birlikte bölgede birçok tekne sahibi batan ve hasar gören teknelerini kurtarma çalışmalarına başladı. Batan ve ağır hasar gören tekneler vinçler yardımıyla karaya çıkartılmaya çalışılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi de bölgede su tahliye çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.