Bakırköyde Tartıştığı Eski̇ Sevgi̇li̇si̇ni̇ Bıçakladı, Yaşanan Anlar Güvenli̇k Kamerasında

Spread the love

BAKIRKÖY’DE ESKİ KIZ ARKADAŞINI BIÇAKLAYAN H.E.U. TUTUKLANDI

Bakırköyde Tartıştığı Eski̇ Sevgi̇li̇si̇ni̇ Bıçakladı, Yaşanan Anlar Güvenli̇k Kamerasında
Yayınlama: 16.06.2024
A+
A-
Spread the love

Bakırköy’de 16 yaşındaki kız, eski erkek arkadaşı tarafından konuşmak için çağrıldığı yerde bıçaklanarak yaralandı. Bıçaklama anı güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken şüpheli şahıs kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalanıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, geçtiğimiz cuma günü Bakırköy Cevizlik Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre 16 yaşındaki D.A. isimli kız, bir süre önce ayrıldığı erkek arkadaşı H.E.U. tarafından buluşmak için çağrıldı. İkilinin buluşması esnasında çıkan tartışmada H.E.U. yanında getirdiği bıçakla D.A.’yı bıçaklayarak kaçtı. Olay yerine çevredeki vatandaşların ihbarı ile sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Karnından bıçaklanan D.A. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kısa sürede yakalandı

Yaşanan olay sonrası polis tarafından şüpheli şahsı yakalamak için çevrede çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde H.E.U. Esenyurt’ta yakalandı. ’Kasten yaralama’ suçundan mahkemeye sevk edilen H.E.U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bıçaklama anı güvenlik kamerasında

Yaşanan olay anı ise çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde D.A. ile H.E.U.’nun bir şeyler konuştuğu, ardından U.’nun genç kızı karnından bıçaklayıp kaçtığı anlar yer aldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.