Bakan Yumaklı: “İki̇ Anlayış Arasındaki̇ Farkı Görüyoruz, Kırşehi̇re Çi̇vi̇ Bi̇le Çakılmamış”

Spread the love

BAKAN YUMAKLI, “İKİ ANLAYIŞ ARASINDAKİ FARKI GÖRÜYORUZ, ÇİVİ ÇAKILMAMIŞ KIRŞEHİR’E”

Bakan Yumaklı: “İki̇ Anlayış Arasındaki̇ Farkı Görüyoruz, Kırşehi̇re Çi̇vi̇ Bi̇le Çakılmamış”
Yayınlama: 29.02.2024
A+
A-
Spread the love

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir’de incelemelerini sürdüren Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, iki farklı anlayışı seçmenin gördüğünü, Kırşehir’e çivi bile çakılmadığını söyleyerek, “Siz eminim 31 Mart’ta bu sonucun faturasını geçeceksiniz” dedi.

Bakan Yumaklı konuşmasında; “Gece-Gündüz demeden bu milletin, rahatını, huzurunu onlar için çalışmayı anlatan nedir diye düşündüğümüzde iki anlayış arasındaki farkı biz görmüş oluyoruz. Demek ki bir çivi bile çakılmamış. Siz eminim 31 Mart’ta bu sonucun faturasını geçeceksiniz” dedi.

Programda partililerine hitap eden AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ise, inandıklarını ve inandıkları için başardıklarını, Cumhur İttifakı’nın hizmet bayrağını Kırşehir Belediyesine asacaklarını ve AK Parti’nin gerçek belediyeciliği yeniden göstereceklerini söyledi. Konuşmaların ardından seçim bürosu açılışı dualarla yapıldı. Daha sonra Bakan Yumaklı, AK Parti ve ittifak ortağı MHP’yi ziyaret etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.