Bakan Yardımcısı Emi̇noğlundan Ni̇ğde Beledi̇yesi̇ne Zi̇yaret

Spread the love

BAKAN YARDIMCISI EMİNOĞLU NİĞDE BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ BİR DİZİ İNCELEMELERDE BULUNMAK ÜZERE NİĞDE’Yİ ZİYARET EDEN GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI DR. ENES EMİNOĞLU, NİĞDE BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ. GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI DR. ENES EMİNOĞLU, NİĞDE BELEDİYE BAŞKANI EMRAH ÖZDEMİR’DEN BELEDİYE TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI. GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI DR. ENES EMİNOĞLU, NİĞDE’DE DEVAM EDEN STADYUM PROJESİ VE BUCAKÇAYIR SPOR KOMPLEKSİ’NİN KISA SÜREDE BİTİRİLMESİ VE TAMAMLANMASI İÇİN GEREKEN DESTEĞİ VERECEKLERİNİ SÖYLEDİ. ZİYARETLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPAN NİĞDE BELEDİYE BAŞKANI EMRAH ÖZDEMİR; “SAYIN BAKANIMIZIN ZİYARETİ BİZİ MEMNUN ETMİŞTİR. BİLİNDİĞİ ÜZERE STADYUM PROJESİ NİĞDE’NİN SPOR ALTYAPISINI GÜÇLENDİRECEK VE GENÇLERE DAHA İYİ SPOR İMKANLARI SUNACAK BİR PROJEDİR. BUCAKÇAYIR SPOR KOMPLEKSİ İSE FARKLI SPOR DALLARININ YAPILABİLECEĞİ MODERN BİR KOMPLEKS OLACAKTIR. BU PROJELERİN TAMAMLANMASIYLA BİRLİKTE NİĞDE’NİN SPOR ALANINDAKİ POTANSİYELİ DAHA DA ARTACAK VE GENÇLERİN SPOR YAPMA İMKANLARI ÇEŞİTLENECEKTİR. SAYIN DR. ENES EMİNOĞLU’NUN DESTEĞİYLE BİRLİKTE, PROJELERİN BİR AN ÖNCE TAMAMLANMASI İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALARA HIZ VERİLMİŞTİR. “ DEDİ. (ST)

Bakan Yardımcısı Emi̇noğlundan Ni̇ğde Beledi̇yesi̇ne Zi̇yaret
Yayınlama: 19.10.2023
A+
A-
Spread the love

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Niğde Belediyesi’ni ziyaret etti.^

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Niğde’yi ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Niğde Belediyesini ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’den belediye tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Niğde’de devam eden stadyum projesi ve Bucakçayır Spor Kompleksi’nin kısa sürede bitirilmesi ve tamamlanması için gereken desteği vereceklerini söyledi.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Bakanımızın ziyareti bizi memnun etmiştir. Bilindiği üzere Stadyum projesi Niğde’nin spor altyapısını güçlendirecek ve gençlere daha iyi spor imkanları sunacak bir projedir. Bucakçayır Spor Kompleksi ise farklı spor dallarının yapılabileceği modern bir kompleks olacaktır. Bu projelerin tamamlanmasıyla birlikte Niğde’nin spor alanındaki potansiyeli daha da artacak ve gençlerin spor yapma imkanları çeşitlenecektir. Sayın Dr. Enes Eminoğlu’nun desteğiyle birlikte, projelerin bir an önce tamamlanması için gerekli çalışmalara hız verilmiştir” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.