Bakan Özhaseki̇: “Yeri̇nde Dönüşüm Projemi̇ze 8. Günde Başvuru Sayısı 100 Bi̇ni̇ Buldu”

Spread the love

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ, SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA ‘YERİNDE DÖNÜŞÜM’ PROJESİNE YAPILAN BAŞVURUNUN 100 BİNİ AŞTIĞINI AÇIKLADI.

Bakan Özhaseki̇: “Yeri̇nde Dönüşüm Projemi̇ze 8. Günde Başvuru Sayısı 100 Bi̇ni̇ Buldu”
Yayınlama: 25.07.2023
A+
A-
Spread the love

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine yapılan başvurunun 100 bini aştığını açıkladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Deprem bölgesindeki şehirlerimizi yeniden ayağa kaldıracak ’Yerinde Dönüşüm’ projemize 8. günde başvuru sayısı 100 bini buldu. Bu müracaatların 86 bin 833’ü konut ve 13 bin 167’si iş yeri şeklinde gerçekleşti. Her daim yanımızda olup bizlere güvenini gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biz; bir ve beraberiz. Şehirlerimizi güvenli bir şekilde inşa ederek eski canlılığına hep birlikte kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.