Bakan Özhaseki̇: “Deprem Gi̇bi̇ Hayati̇ Bi̇r Konuda Bi̇le Algı Çalışması Yapmak İsteyenler, Vatandaşlarımızın Söyledi̇kleri̇ne Kulak Versi̇nler”

Spread the love

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ, BİR TELEVİZYON KANALININ CANLI YAYININDA KULLANDIĞI SÖZLERİNİN ÇARPITARAK, ALGI OPERASYONU YAPILMASINA SERT TEPKİ GÖSTERDİ. BAKAN ÖZHASEKİ, “DEPREM GİBİ HAYATİ BİR KONUDA BİLE ALGI ÇALIŞMASI YAPMAK İSTEYENLER, VATANDAŞLARIMIZIN SÖYLEDİKLERİNE KULAK VERSİNLER. VATANDAŞIMIZ ŞÖYLE SÖYLÜYOR: ‘BİZE MİS GİBİ VİLLA VERDİNİZ” DEDİ.

Bakan Özhaseki̇: “Deprem Gi̇bi̇ Hayati̇ Bi̇r Konuda Bi̇le Algı Çalışması Yapmak İsteyenler, Vatandaşlarımızın Söyledi̇kleri̇ne Kulak Versi̇nler”
Yayınlama: 07.02.2024
A+
A-
Spread the love

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bir televizyon kanalındaki sözlerinin çarpıtıldığını belirterek, “Deprem gibi hayati bir konuda bile algı çalışması yapmak isteyenler, vatandaşlarımızın söylediklerine kulak versinler. Vatandaşımız şöyle söylüyor: ‘Bize mis gibi villa verdiniz” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bir televizyon kanalında canlı yayındaki sözleri ile ilgili yapılan eleştireler ve haberlere sosyal medya hesabından cevap verdi. Sözlerinin çarpıtıldığını belirten Bakan Özhaseki, “Deprem gibi hayati bir konuda bile algı çalışması yapmak isteyenler, vatandaşlarımızın söylediklerine kulak versinler. Vatandaşımız şöyle söylüyor: ’Bize mis gibi villa verdiniz.’ Vefat eden kardeşlerimizi geri getiremeyiz. Ancak geride kalan yakınlarına sağlam, güvenli konutlar teslim etmeye devam edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.