Bakan Kacır: “Tüm Dünyanın Taki̇p Etti̇ği̇ Bm Toplantıları İhadan Duyrulmuş Oldu, İhayı Bu Vi̇zyonundan Dolayı Kutluyorum”

NEW YORK’TA İHLAS HABER AJANSI CANLI YAYIN EKİPLERİNİ ZİYARET EDEN SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MEHMET FATİH KACIR, “TÜM DÜNYANIN TAKİP ETTİĞİ BİRLEŞMİŞ MİLLETLER TOPLANTILARINI HEM TÜRK HEM DE BAŞKA ÜLKE KANALLARI İHA’DAN DUYURMUŞ OLDU. BU BİR VİZYON MESELESİ BENCE. İHLAS HABER AJANSI’NI BU VİZYONUNDAN ÖTÜRÜ KUTLUYORUM” DEDİ.

Bakan Kacır: “Tüm Dünyanın Taki̇p Etti̇ği̇ Bm Toplantıları İhadan Duyrulmuş Oldu, İhayı Bu Vi̇zyonundan Dolayı Kutluyorum”
resim yükle
Yayınlama: 26.09.2024
A+
A-

New York’ta İhlas Haber Ajansı canlı yayın ekiplerini ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Tüm dünyanın takip ettiği Birleşmiş Milletler toplantılarını hem Türk hem de başka ülke kanalları İHA’dan duyurmuş oldu. Bu bir vizyon meselesi bence. İhlas Haber Ajansı’nı bu vizyonundan ötürü kutluyorum” dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu dolayısıyla bulunduğu New York’ta İhlas Haber Ajansı (İHA) canlı yayın ekibini ziyaret etti.

resim yükle

İhlas Haber Ajansı’nın uluslararası platformlardaki faaliyetleri hakkında İhlas Haber Ajansı Operasyon ve Dış Pazarlama Koordinatörü Özgür Yorul’dan bilgi alan Bakan Kacır, Türkiye’nin medya alanındaki gelişiminden memnuniyet duyduğunu dile getirdi. İhlas Haber Ajansı Operasyon Koordinatörü Yorul, Bakan Kacır’a, ajansın BM Genel Kurulu’nda ve Dünyanın çeşitli ülkelerinde gerçekleştirilen canlı yayın hizmetleri hakkında kapsamlı bilgiler sundu.

Bakan Kacır, ziyarette yaptığı açıklamada, “İHA’nın uluslararası arenada güçlü bir şekilde varlık göstermesinden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Tebrik ediyorum. Tüm dünyanın takip ettiği Birleşmiş Milletler Toplantılarını hem Türk hem de başka ülke kanalı İHA’dan duyurmuş oldu. Bu bir vizyon meselesi bence. İhlas Haber Ajansı’nı bu vizyonundan ötürü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Bakan Kacır, daha sonra İhlas Haber Ajansı ekipleriyle fotoğraf çektirdi.

İhlas Haber Ajansı, gelişmiş teknik altyapısı ve deneyimli kadrosuyla dünyanın dört bir yanından en güncel gelişmeleri izleyicilere anlık olarak aktarmaya devam ediyor.

resim yükle
resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.