Bakan Fi̇dan, Urumçi̇de Yanghang Cami̇i̇ Zi̇yaret Etti̇ Ve Çarşı Gezdi̇

Spread the love

DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN, SİNCAN UYGUR ÖZERK BÖLGESİ’NİN BAŞKENTİ URUMÇİ’DE YANGHANG CAMİİ’Yİ ZİYARET ETTİ VE ULUSLARARASI BÜYÜK PAZAR’I ZİYARET ETTİ.

Bakan Fi̇dan, Urumçi̇de Yanghang Cami̇i̇ Zi̇yaret Etti̇ Ve Çarşı Gezdi̇
Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-
Spread the love

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Sincan Uygur Özerk Bölgesi’nin başkenti Urumçi’de Yanghang Camii’yi ziyaret etti ve Uluslararası Büyük Pazar’ı ziyaret etti.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çin Halk Cumhuriyeti’ndeki temaslarını sürdüyor. Dışişleri Bakanı Fidan, Pekin temaslarının ardından Çin ziyaretinin son gününde Sincan Uygur Özerk Bölgesi’ne geçti. Çin Halk Cumhuriyeti’ndeki Sincan Uygur Özerk Bölgesi’nin başkenti Urumçi’de Yanghang Camii’ni ve Uluslararası Büyük Pazar’ı ziyaret etti. Esnaf ile sohbet eden Bakan Fidan, geleneksel yiyeceklerin tadına baktı.

Bakan Fidan burada. Sincan Uygur Özerk Bölgesi Parti Sekreteri Ma Xingrui ve Vali Erkin-Tuniyaz ile görüştü. Toplantıda Bölgedel ve küresel konuların ele alındığı ele alındı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.