Bakan Çavuşoğlu, Venezuelalı ve Sudanlı mevkidaşlarıyla görüştü

DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU, BİRLEŞMİŞ MİLLETLER EN AZ GELİŞMİŞ ÜLKELER 5. KONFERANSI’NA (EAGÜ-V) KATILMAK ÜZERE GELDİĞİ KATAR’IN BAŞKENTİ DOHA’DA, VENEZUELA DIŞİŞLERİ BAKANI YVAN GİL VE SUDAN DIŞİŞLERİ BAKANI ALİ SADIK İLE BİR ARAYA GELDİ.

Bakan Çavuşoğlu, Venezuelalı ve Sudanlı mevkidaşlarıyla görüştü
resim yükle
Yayınlama: 05.03.2023
A+
A-

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşmiş Milletler En Az Gelişmiş Ülkeler 5. Konferansı’na (EAGÜ-V) katılmak üzere geldiği Katar’ın başkenti Doha’da, Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil ve Sudan Dışişleri Bakanı Ali Sadık ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşmiş Milletler En Az Gelişmiş Ülkeler 5. Konferansı’nda (EAGÜ-V) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı temsil etmek üzere geldiği Katar’ın başkenti Doha’da temaslarını sürdürüyor. Bakan Çavuşoğlu, Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil ve Sudan Dışişleri Bakanı Ali Sadık ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çavuşoğlu, “BM En Az Gelişmiş Ülkeler Konferansı’nda Venezuela ve Sudan Dışişleri Bakanlarıyla ikili ilişkilerimizi ele aldık. Deprem sonrası destekleri için müteşekkiriz” ifadelerini kullandı.

resim yükle

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.