Bakan Baktan Ampute Futbol Mi̇lli̇ Takımı İçi̇n Tebri̇k Mesajı

Spread the love

GENÇLİK VE SPOR BAKANI DR. OSMAN AŞKIN BAK, FRANSA’DA DÜZENLENEN AVRUPA AMPUTE FUTBOL ŞAMPİYONASI FİNALİNDE İSPANYA’YI YENEREK ÜST ÜSTE 3. KEZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLAN AMPUTE FUTBOL MİLLİ TAKIMI İÇİN TEBRİK MESAJI YAYIMLADI.

Bakan Baktan Ampute Futbol Mi̇lli̇ Takımı İçi̇n Tebri̇k Mesajı
Yayınlama: 08.06.2024
A+
A-
Spread the love

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Fransa’da düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İspanya’yı yenerek üst üste 3. kez Avrupa Şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımı için tebrik mesajı yayımladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Fransa’da düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İspanya’yı yenerek üst üste 3. kez Avrupa Şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımı’nı yayımladığı mesajla tebrik etti.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Fransa’nın Haute-Savoie bölgesindeki Evian-les-Bains kentinde düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası finalinde İspanya’yı yenerek üst üste üçüncü kez Avrupa Şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımını tebrik ediyorum. Ampute Futbol Milli Takımımızın bu başarısı, azmin ve inancın karşısında hiçbir engelin duramayacağının en açık göstergesidir. Şampiyonlukta emeği geçen tüm teknik ekibi, idarecileri ve sporcularımızın ailelerini de canı gönülden kutluyor, milli futbolcularımızın başarılarının devamını diliyorum.”

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.