Aydın’ı temsil edecek güreşçiler belli oldu

Spread the love

AYDIN (İHA) – AYDIN’IN NAZİLLİ İLÇESİNDE U-23 SERBEST STİL KATEGORİSİNDE DÜZENLENEN MÜSABAKALAR SONUNDA KONYA’DA DÜZENLENECEK OLAN ŞAMPİYONADA AYDIN’I TEMSİL EDECEK GÜREŞÇİLER BELLİ OLDU.

Aydın’ı temsil edecek güreşçiler belli oldu
Yayınlama: 06.01.2023
A+
A-
Spread the love

Aydın’ın Nazilli ilçesinde U-23 Serbest Stil kategorisinde düzenlenen müsabakalar sonunda Konya’da düzenlenecek olan şampiyonada Aydın’ı temsil edecek güreşçiler belli oldu.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Nazilli’de U-23 Serbest Stil kategorisinde yapılan güreş müsabakaları tamamlandı. Kıyasıya geçen mücadelelerin ardından 26-29 Ocak tarihlerinde Konya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Aydın’ı temsil edecek güreşçiler de belli oldu.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada “Nazilli ilçemizde U-23 Serbest Stil kategorisinde düzenlenen müsabakalarda 26-29 Ocak tarihlerinde Konya ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Aydın ilimizi temsil edecek sporcular belli oldu. Sırtınız minder görmesin şampiyonlar” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.