Aydındaki̇ Yüzme Havuzu Hi̇zmete Açılıyor

Spread the love

AYDIN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KAMPÜSÜ’NDE BULUNAN YÜZME HAVUZUNUN BAKIM, ONARIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ. YÜZME HAVUZU BAKIM ÇALIŞMALARININ TAMAMLANMASININ ARDINDAN TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HİZMETE AÇILACAK.

Aydındaki̇ Yüzme Havuzu Hi̇zmete Açılıyor
Yayınlama: 24.06.2024
A+
A-
Spread the love

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü’nde bulunan yüzme havuzunun bakım, onarım ve yenileme çalışmalarında sona gelindi. Yüzme Havuzu bakım çalışmalarının tamamlanmasının ardından Temmuz ayı itibariyle hizmete açılacak.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, yüzme havuzunda devam eden bakım, onarım ve yenileme faaliyetlerinin tamamlanmasıyla birlikte, havuz modern standartlara uygun hale getirilip, kullanıma hazır duruma getirilecek. Bu çalışmalarla birlikte havuzun spor faaliyetleri ve çeşitli sosyal etkinliklerin düzenleneceği bir merkez haline gelmesi bekleniyor.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Amacımız, Aydın’da sporun her dalında en iyi hizmeti sunmak ve gençlerimizin spor yapabilmesi için gerekli tüm imkanları sağlamaktır. Yüzme havuzumuzun hizmete açılmasıyla birlikte bölge halkı daha modern ve güvenli bir ortamda yüzme imkânına kavuşacak” ifadelerine yer verildi.

Temmuz ayı itibariyle kapılarını açacak olan yüzme havuzunun, Aydın’daki spor faaliyetlerine büyük bir ivme kazandırması bekleniyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.