Aydında Sıcaklara Paralel Olarak Artan Trafi̇kle, Ulaşım Çi̇leye Döndü

Spread the love

TÜRKİYE’DE KİŞİ BAŞINA EN FAZLA ARAÇ DÜŞEN İLLERİN BAŞINDA GELEN AYDIN’DA YAZ TRAFİĞİ İLE BİRLİKTE YOLLAR ADETA KİLİTLENMEYE BAŞLADI. SICAKLARA PARALEL OLARAK ARTAN TRAFİK NEDENİYLE ŞEHİRDE ULAŞIM ADETA ÇİLEYE DÖNMEYE BAŞLADI.

Aydında Sıcaklara Paralel Olarak Artan Trafi̇kle, Ulaşım Çi̇leye Döndü
Yayınlama: 09.06.2024
A+
A-
Spread the love

Türkiye’de kişi başına en fazla araç düşen illerin başında gelen Aydın’da yaz trafiği ile birlikte yollar adeta kilitlenmeye başladı. Sıcaklara paralel olarak artan trafik nedeniyle şehirde ulaşım adeta çileye dönmeye başladı.

Bir ay öncesine kadar 10 dakikada gidilip gelinen Aydın-İncirliova arasında yaklaşık 10 kilometrelik mesafeyi aşmak adeta işkenceye dönmeye başladı. Uzun araç kuyruklarının yaşandığı yoldaki trafik büyükşehirlerdeki trafiği aratmaz oldu. İncirliova istikametinden Aydın’a gidişte trafik yoğunluğu zaman zaman DSİ Bölge Müdürlüğü Kavşağı’ndan Kazak Kahvesi’ne kadar uzanıyor. Aşırı sıcakla birlikte 10 kilometrelik yolun çekilmez hale geldiğini belirten sürücüler, “Eskiden bu 10 kilometrelik yol 5 dakika sürmezdi. Şimdi yarım saatte çıkamaz olduk” diyerek imkanı olan kişilerin mesai saatleri içinde yola çıkmamasını tavsiye ettiler.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.