Aydında Mi̇lli̇ Maç Heyecanı Dev Ekranda Yaşanacak

Spread the love

(ARŞİV FOTO) – AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU VE EFELER BELEDİYE BAŞKANI ANIL YETİŞKİN, YAPTIKLARI ORTAK ÇAĞRI İLE HERKESİ ATATÜRK KENT MEYDANI’NDA KURULACAK OLAN DEV EKRANDA MİLLİ MAÇ HEYECANINI YAŞAMAYA DAVET ETTİ.

Aydında Mi̇lli̇ Maç Heyecanı Dev Ekranda Yaşanacak
Yayınlama: 26.06.2024
A+
A-
Spread the love

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, yaptıkları ortak çağrı ile herkesi Atatürk Kent Meydanı’nda kurulacak olan dev ekranda milli maç heyecanını yaşamaya davet etti.

A Milli Futbol Takımı UEFA EURO 2024’teki son grup maçına çıkmaya hazırlanırken, son 16 turu öncesindeki kritik maç Atatürk Kent Meydanı’nda kurulacak olan dev ekranda ücretsiz izlenebilecek. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ise yaptıkları ortak çağrı ile tüm Aydınlıları, milli maç heyecanını birlikte yaşamak için Atatürk Kent Meydanı’na davet etti. F Grubu’nda mücadele eden ve 3 puanla ikinci sırada olan Türkiye Milli Takımı, bugün saat 22.00’de Çekya ile karşı karşıya gelecek.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.