Aydında Kaçak Si̇gara Operasyonu: 1 Gözaltı

Spread the love

AYDIN’IN KOÇARLI İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN BİR ŞÜPHELİNİN İŞ YERİNE DÜZENLEN OPERASYON ÇERÇEVESİNDE 20’Lİ PAKETLER HALİNDE 115 PAKET İÇİ TÜTÜN DOLDURULMUŞ MAKARON VE 1 ADET TABANCA ELE GEÇİRİLİRKEN, 1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI.

Aydında Kaçak Si̇gara Operasyonu: 1 Gözaltı
Yayınlama: 13.09.2023
A+
A-
Spread the love

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir şüphelinin iş yerine düzenlen operasyon çerçevesinde 20’li paketler halinde 115 paket içi tütün doldurulmuş makaron ve 1 adet tabanca ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Koçarlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçak sigara imalatçılarına yönelik operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Edinilen bilgiye göre, aldıkları bir istihbaratı değerlendiren jandarma ekipleri kaçak sigara imalatçısı ve satıcısına yönelik koordineli çalışmada Esentepe Mahallesi’nde O.B. isimli şüpheliye ait işyerinde yapılan arama sonucunda 20’li paketler halinde 115 paket içi tütün doldurulmuş makaron, 1 adet 9 mm çapında tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi de ekipler tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.