Aydın Büyükşehir Belediyesi Kuşadası’nın yollarını yeniliyor

Spread the love

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, HİZMET ODAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE İL GENELİNDE EŞ ZAMANLI OLARAK YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR. FEN İŞLERİ DAİRESİ YOL YAPIM VE BAKIM ŞUBESİ EKİPLERİ, KUŞADASI İKİ ÇEŞMELİK CADDESİ’NDE SICAK ASFALT SERİMİ ÇALIŞMASINA DEVAM EDİYOR.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kuşadası’nın yollarını yeniliyor
Yayınlama: 13.03.2023
A+
A-
Spread the love

Aydın Büyükşehir Belediyesi, hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile il genelinde eş zamanlı olarak yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Dairesi Yol Yapım ve Bakım Şubesi ekipleri, Kuşadası İkiçeşmelik Caddesi’nde sıcak asfalt serimi çalışmasına devam ediyor. Vatandaşların yaşam konforunu arttırmak için yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası İki Çeşmelik Caddesi’nde de sıcak asfalt serimi çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler, asfalt seriminin ardından şerit çizgilerinin çizilmesi ile çalışmalarını tamamlayacak. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile yaptığı çalışmalarla konforlu yollara sahip olduklarını belirten vatandaşlar, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.