Aydın Büyükşehi̇r Beledi̇yesi̇ Yolları Tek Tek Yeni̇li̇yor

Spread the love

AYDIN’DA KENT İÇİ TRAFİKTE SÜRÜCÜLER VE YAYALAR İÇİN KONFORLU YOLLAR OLUŞTURAN AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BİRÇOK FARKLI NOKTADA YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA HIZLA DEVAM EDİYOR.

Aydın Büyükşehi̇r Beledi̇yesi̇ Yolları Tek Tek Yeni̇li̇yor
Yayınlama: 17.06.2024
A+
A-
Spread the love

Aydın’da kent içi trafikte sürücüler ve yayalar için konforlu yollar oluşturan Aydın Büyükşehir Belediyesi, birçok farklı noktada yol yapım çalışmalarına hızla devam ediyor.

Planlı bir şekilde hızlı ve çözüm odaklı çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Dairesi Yol Yapım ve Bakım Şubesi ekipleri, birbiri ardına çalışmalarını tamamlıyor. Fen İşleri ekipleri son olarak, Nazilli ilçesinde yer alan Alparslan Türkeş Bulvarı’nı asfalt ile yenileyerek kullanıma açtı.

Alparslan Türkeş Bulvarı yenilendi

Vatandaşların konforlu ve güvenli ulaşım sağlaması için çalışmalarını sürdüren ekipler, sıcak asfalt seriminin tamamlanmasının ardından şerit çizgileri çekilen ve yol işaretlemeleri yapılan Alparslan Türkeş Bulvarı’nı yayalar ve sürücüler için daha modern haliyle trafiğe açtı.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların hizmetine sunulan yol, mahalle sakinleri tarafından beğeniyle karşılandı. Bulvarın daha modern bir görünüme sahip olduğunu belirten vatandaşlar, yapılan hizmetler için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.