Avcılara Sıkı Deneti̇m

Spread the love

ESKİŞEHİR DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR ESKİŞEHİR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ (DKMP) EKİPLERİNCE SORUMLULUK BÖLGELERİNDE, 24 SAAT ESASINA DAYALI AV KORUMA VE KONTROL ÇALIŞMALARI YAPILDI.

Avcılara Sıkı Deneti̇m
Yayınlama: 11.09.2023
A+
A-
Spread the love

Eskişehir Doğa Koruma ve Milli Parklar Eskişehir Şube Müdürlüğü (DKMP) ekiplerince sorumluluk bölgelerinde, 24 saat esasına dayalı av koruma ve kontrol çalışmaları yapıldı.

Eskişehir Doğa Koruma ve Milli Parklar Eskişehir Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan Alpu, Mihalıççık, Beylikova, Günyüzü, Mahmudiye, Çifteler ve Sivrihisar ilçelerinde sorumluluğunda bulunan Alpu Şefliğince, 24 saat esasına dayalı av koruma ve kontrol çalışmaları yapıldı. Çalışmalar neticesinde, 716 avlanmakta olan şahıs denetlendi. Gece usulsüz avlanan 2 şahıs olmak üzere toplam 8 kişiye ceza işlem tutanağı ekiplerce düzenlendi. Söz konusu tutanaklar neticesinde ölü halde bulunan yabani hayvanlara, tüfeklere ve projektörlere ilgili işlemler yapılmak üzere ekiplerce el konuldu. Yasalara uygun şekilde avlanan avcılara ekiplerce teşekkür edildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.